Stroller TomatnäringFlytande tomatnäring. Godkänd för ekologisk odling.

Hitta butik Hitta återförsäljare

Tomatnäring – för fler och godare tomater! Om du frågar en syditalienare om hemligheten bakom de perfekt söta och fylliga tomaterna handlar det ofta om en finstämd jämnvikt mellan klimat, jord och sol. Här uppe i norr är det inte riktigt lika enkelt att få till samma goda resultat i tomatodlingarna, och vi måste vara mer noga med detaljerna, såväl som tajmingen. Hur saftiga tomaterna blir beror på en mängd olika faktorer som går att påverka mer eller mindre. Något som vi i allra högsta grad kan påverka är hur näringsrik jorden som tomaterna ska växa i är. Med Strollers 100 % naturliga och vegetabiliska tomatnäring får du en välbehövlig knuff i rätt riktning mot större och fler tomater i dina odlingar!  

     

    • Ökar näringsupptaget
    • Ger bättre tillväxt
    • Minskar bevattningsbehovet

Tillgängliga storlekar: 1 l

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Vattna ut

Blanda med vatten och vattna normal mängd i krukan.

Tomatnäring innehåller humus, som är det näringsrika halvt nedbrutna materialet i toppskiktet av jorden. Här finns även fulvosyra som stimulerar tomatplantornas tillväxt av rötter och bidrar med större motståndskraft i plantan. En stor fördel med att tillföra denna typ av naturliga näring till tomatodlingarna är att det minskar bevattningsbehovet upp till 30 %. Detta tack vare den förbättrade ämnesomsättningen och vattenbalansen som är en effekt från tillförseln av humus och fulvosyra. Resultatet i slutändan är en betydligt större skörd med fler smakrika tomater per planta, liksom starka och friska plantor med god rottillväxt.
 

Dosering


Använd 1 kapsyl per liter vatten.

Areal som behandlas

  • 40 liter

Registreringsinformation

Ytterligare information

Njut av tomater hela sommaren

Oavsett i vilken omfattning du planterar tomater är Strollers tomatnäring alldeles utmärkt för att få igång tillväxten, framför allt när du planterar om en liten planta som har vuxit upp från ett frö inomhus. Fortsätt gärna med en regelbunden gödsling i takt med att tomatplantorna växer och varje gång du planterar om i större krukor. Väl inne i ett växthus kan du se till att jorden där tomaterna växer alltid är näringsrik genom att tillföra tomatnäringen. På så sätt kan du njuta av saftiga tomater under hela säsongen!