Stroller TomatgödselMed Natural Booster

Hitta butik Hitta återförsäljare

Tomatgödsel – för välsmakande tomater flera gånger om! Är det dags att plantera om dina nya små tomatplantor? Se då till att förbereda jorden på absolut bästa sätt med både näring och vatten för att de relativt känsliga tomaterna ska få fart på sin tillväxt med starka rötter från första början. Stroller har en 100 % naturlig tomatgödsel som innehåller precis det som tomaterna vill ha för att må som allra bäst. Genom regelbunden gödsling och bevattning förbättras chanserna för att du ska få avnjuta saftiga och välsmakande tomater under hela säsongen.

     

    • Ger större skördar
    • Långtidsverkande gödsel
       

Tillgängliga storlekar: 750 g

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Sprid ut

Gödsla innan du planterar de unga plantorna, förbered jorden. Blanda gödselmedlet med jorden i botten av planteringshålet. Plantera. Vattna rikligt och regelbundet. Underhåll: Gödsla 5 veckor efter plantering, upprepa sedan 5 veckor senare. Hjälp gödselmedlet att få kontakt med jorden genom att mylla ner det runt plantan. Vattna rikligt och regelbundet.
 

För en stark tillväxt ända från rötterna
”Natural Booster” är en naturlig rotstimulant som har en positiv effekt på tomatplantornas rottillväxt – en förutsättning för välmående plantor och fullgoda tomatskördar. Tomatgödseln är långtidsverkande och du kan med fördel gödsla ungefär var femte vecka från och med första planteringen. Detta gör att rötterna fortsätter att växa till sig och bli allt mer effektiva i sitt vatten- och näringsupptag. Förutom att ge oss välsmakande tomater vill vi förstås att tomatplantorna ska vara starka från grunden och stå emot olika påfrestningar för att ge oss flera skördar. 

Dosering

Använd 50 gram eller en handfull per m2. 
Underhåll: Använd 100 gram eller två fulla händer per m2.

Areal som behandlas

  • 15 m2

Registreringsinformation

Ytterligare information

Både stora och näringsrika tomater

Resultatet av att tillföra Strollers 100 % naturliga tomatgödsel är rätt och slätt att du får njuta av betydligt fler och större tomater med högt näringsinnehåll. För dig som vill odla ekologiskt är denna gödsel alldeles utomordentligt anpassat tack vare sitt naturliga innehåll, som dessutom genererar i tillfredsställande resultat med både fler och godare tomater – ända från vårkanten och hela vägen fram till augusti. Om du frågar en tomatodlare i södra Europa vad som är hemligheten bakom perfekta tomater har svaret förmodligen att göra med en perfekt balans mellan jord, klimat och sol. I norra Europa har vi helt andra förutsättningar men vi hoppas att Strollers naturliga tomatgödsel blir en av hemligheterna bakom dina perfekta tomater.