Stroller RosgödselKRAV-märkt gödsel

Hitta butik Hitta återförsäljare

Strollers rosgödsel är ett perfekt komplement till den naturliga komposten hemma och tillför sina näringsämnen efter rosornas varierande behov under hela säsongen. Gödseln är 100 % naturlig av animaliskt ursprung och skyddar rosorna mot både skadeinsekter och svampsjukdomar. Njut av en hänförande trädgård med rosorna i centrum, och känn dig trygg med att växterna får den näring de behöver för att blomstra i sin fulla prakt. Rosor kräver en del skötsel och med Strollers rosgödsel gör du arbetet en aning enklare. Den används med fördel vid nyplantering för att skapa bästa möjliga förutsättningar för rötterna att få ordentligt fäste. Därefter bör du gödsla rosorna två gånger om året – första gången tidigt på våren, och nästa gång direkt efter första blomningen, vilket normalt sker när sommaren äntligen blir ett faktum.

  • Rikligare blomning och doft, Långtidsverkande
  • 100% organisk och miljövänlig BIO-gödsel
  • Utan konstgjorda tillsatser
  • Frigör näring i takt med rosornas behov hela säsongen
  • Motverkar skadedjur och svampsjukdomar
  • Rent och fritt från stark lukt
  • Ingen risk för övergödsling

Tillgängliga storlekar: 1 kg

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Strö ut

Strö ut gödseln runt plantorna och arbeta ner 5–10 cm.

Två gånger om året behöver rosorna en ordentlig portion med kärlek. Stroller 100 % naturliga rosgödsel har precis de egenskaper som krävs för att rosorna ska slå ut i sin fulla prakt med färgstarka blommor och blad. Det finns många rosentusiaster som lägger massor med tid på att klippa rosorna och kupa buskarna för att skydda dem mot vintern. Tillsammans med en fullvärdig rosgödsel och riklig bevattning får du fart på tillväxten och kan glädjas åt starka rötter på välmående rosor. Det är precis sådan typ av ömsesidig kärlek som vi vill åstadkomma!

Dosering

Använd 50 gram per m², vattna rikligt efteråt.

Areal som behandlas

 • 20 m²

Registreringsinformation

Ytterligare information

En rikare blomning – för rosor och pioner

Det är inte bara rosorna som mår som allra bäst med Stroller 100 % naturlig rosgödsel. Även pionerna trivs alldeles utomordentligt med denna gödsel som komplement till plantering och skötsel. Stroller erbjuder en naturlig väg till en rikare blomning och starkare växter under hela året. Med vår rosgödsel finns ingen risk för övergödning tack vare dess långtidsverkande egenskaper. Odla miljövänligt med Strollers produkter utan konstgjorda tillsatser!