Stroller HönsgödselGodkänd för ekologisk odling

Hitta butik Hitta återförsäljare

Om du söker en allsidig gödsel som du kan använda oavsett om det gäller din trädgård eller dina växter har du hittat helt rätt! Med Strollers 100 % naturliga hönsgödsel får du precis det du behöver för att kunna njuta av en rik växtlighet runt omkring dig. Hönsgödseln är ett självklart val av gödsel för hemmaodlare som vill ge sina träd, buskar, gräsmattor och blommor lite extra kärlek i hopp om att få vackra och smaskiga resultat tillbaka. När du börjar planera och plantera på våren inför den sköna sommaren kan du göra livet betydligt enklare för dig genom att plocka ut Strollers hönsgödsel ur trädgårdsförrådet.

  • 100 % naturliga näringsämnen
  • 100 % nedbrytningsbar
  • Snäll mot jord och växter

Tillgängliga storlekar: 7 kg

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Sprid ut

Gödsla före regn eller vattna efter spridning. Nedmyllas före planteringen och sedan efter skörd. Använd en gång på våren samt en gång under tiden juni-aug.

Hobbyodlarna växer i antal och allt fler drömmer om att kunna odla helt ekologiskt och samtidigt effektivt. Med Strollers hönsgödsel blir detta möjligt, och vi vänder oss både till dig som bor i lägenhet och endast odlar köksväxter, liksom till dig som har en kolonilott eller rent av en trädgård med rabatter, buskar och träd att ta hand om. Genom att gödsla jorden med hönsgödsel innan du planterar dina fröer, och i samband med detta vattna i riklig mängd, skapar du goda förutsättningar för att dina köksväxter, prydnadsbuskar och blommor ska växa sig ståtliga inom sinom tid. Börja redan tidigt på våren för att glädjas åt full blomning under hela sommaren.
 

Dosering

 • Köksväxter: 5 liter/10 m2
 • Jordgubbar: 5 liter/10 m2
 • Frukt & bär: 5 liter/10 m2
 • Prydnadsbuskar: 3 liter/10 m2
 • Blommor: 4 liter/10 m2
 • Gräsmattor: 2 liter/10 m2

Areal som behandlas

 • 50 m2

Registreringsinformation

Ytterligare information

Njut av dina egna frukter och bär

Vinbärsbuskar, jordgubbsland, äppelträd och plommonträd mår alla fantastiskt bra av en portion med Strollers naturliga hönsgödsel. Du får skörda frukterna bokstavligt talat och genom att åter gödsla efter skörd kan du glädjas åt flera omgångar med samma underbara resultat. Gläds åt en blomstertid på riktigt och gör trädgårdslivet till en dans på alla möjliga väldoftande blommor du planterar. Med Strollers naturliga hönsgödsel får du ordentligt liv i grönska och blomster.