Stroller BlomstergödselMed Natural Booster

Hitta butik Hitta återförsäljare

Blomstergödsel – för ett färgstarkt blomster! Stroller 100 % naturlig blomstergödsel finns för dig som vill ge dina blommor det allra bästa. Med denna gödsel bidrar du med både snabb och stark tillväxt vilket resulterar i välmående och praktfulla blommor med starka färger och gröna blad. Du skapar goda förutsättningar för ett effektivt upptag av näringsämnen och vatten och du främjar dessutom rotbildningen. Låt ditt hem fyllas av blomstrande glädje med hjälp av en helt naturlig blomstergödsel som ger dina blommor precis det de behöver för att nå sin fulla potential.

   

  • Ger optimal och snabb tillväxt
  • Starkare färger och grönare blad
  • Främjar rotbildning
  • Hållbart gödsel
    

Tillgängliga storlekar: 750 g

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Sprid ut

Blanda gödseln med planteringsjorden. Plantera växterna med ett mellanrum på 20 till 30 cm, på en solig plats för optimal blomning. Vattna rikligt och regelbundet. Underhåll: Gödsla vid första tecken på blomning, helst under de kallare timmarna på dygnet. Sprid gödseln runt varje växt och mylla sedan ner i jorden. Vattna rikligt och regelbundet.
 

För både blomrabatter och blomkrukor

Denna långtidsverkande blomstergödsel från Stroller används med stor fördel vid plantering av dina blommor, oavsett om det gäller en kruka eller rabatt. Blanda gödseln med planteringsjorden och säkerställ en god spridning. Plantera gärna blommorna med ett mellanrum på ungefär 20–30 cm mellan varje växt. I samband med gödslingen ska du vattna rikligt och regelbundet för att ge goda förutsättningar för fröet att slå rot. När du upptäcker de första tecknen på blomning kan du åter tillföra Strollers naturliga blomstergödsel för att optimera blomningen. Även här är det viktigt med mylla ner gödseln i jorden ordentligt, och att vattna precis som vid planteringen.

Dosering

Använd 50 g eller en handfull per m2 eller per 8 plantor.

Areal som behandlas

 • 15 m2

Registreringsinformation

Ytterligare information

En näringsrik blandning för optimala blomster

Blomstergödseln består bland annat av organiskt kväve som onekligen sätter ordentlig fart på tillväxten och blomningen. Andra viktiga beståndsdelar är fosfor och kalium, vilka tillsammans utgör viktiga näringsämnen för alla växter – inte minst blommor. Denna långtidsverkande blomstergödsel från Stroller går lika bra att använda i balkong- och fönsterlådor som i rabatterna eller krukorna i trädgården. För utomhusbruk rekommenderas gödsling från mars och hela vägen till september för att njuta av praktfullt blomster så mycket det bara går. Förutom att bidra med starkare färger och vackrare blommor, får växterna även goda förutsättningar för att överleva diverse prövningar, tack vare en större motståndskraft i grund och botten.