Stroller BlodmjölKRAV-märkt gödsel

Hitta butik Hitta återförsäljare

Blodmjöl – för snabb och stark tillväxt Med naturliga gödningsmedel till din trädgård eller dina rabatter lägger du grunden för en god tillväxt av friska och starka växter. Blodmjöl är en potent och snabbverkande gödsel. Stroller erbjuder här ett 100 % naturligt blodmjöl som gör livet som självförsörjande med grönsaker betydligt enklare. Det är just bladgrönsakerna som mår allra bästa av blodmjölet, på grund av deras stora behov av kväve för god tillväxt. Strö ut benmjölet i rabatten eller kökslandet och arbeta ner det ca 5–10 cm under jordytan. Kombinera alltid med en riklig bevattning, vid såväl plantering som vid annan skötsel. Det går även bra att blanda blodmjölet med vatten för att sedan vattna rabatten direkt med samma blandning. Detta för en god spridning av blodmjölet.

  • 100% naturlig
  • Utan konstgjorda tillsatser
  • Snabbverkande näring
  • Bra för bladgrönsaker
  • Stimulerar bladtillväxten

Tillgängliga storlekar: 700 g

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Strö ut

Strö ut gödseln runt plantorna och arbeta ner 5–10 cm.

Det är till kökslandet och framför allt till bladgrönsakerna som blodmjölet bidrar som allra mest till en positiv tillväxt. Spenat, kål, sallad och purjolök är exempel på grönsaker som får stor effekt från Strollers kväverika och naturliga blodmjöl. För dig som vill odla ekologiskt och samtidigt vara självförsörjande med grönsaker är Strollers blodmjöl ett bra val. 

Dosering

Använd 70 gram per m2, vattna rikligt efteråt.

Areal som behandlas

 • 10 m2

Registreringsinformation

Ytterligare information

Blodmjöl som gödsel för buskar och träd

Det är inte bara grönsaker som mår bra av Strollers 100 % naturliga blodmjöl. Även buskar, perennrabatter och träd mår bra av denna gödsel eftersom de får en större motståndskraft mot sjukdomar och blir bättre rustade för att överleva vintern. Genom att strö blodmjölet ytligt i trädgården kan du hålla ovälkomna gäster borta från dina grönsaker och växter!