Stroller BenmjölKRAV-märkt gödsel

Hitta butik Hitta återförsäljare

Odla ekologiskt med Stroller   Stroller benmjöl är långtidsverkande och 100 % naturligt, och lämpar sig alldeles utmärkt för ekologisk odling. Här finns inga hemligheter gömda och vi sprider gärna vårt budskap om möjligheten till naturlig tillväxt med helt naturliga medel. Det är med glädje vi erbjuder våra kunder ett benmjöl som lever upp till förväntningarna, och inte minst förhoppningarna, på en hållbar och ekologisk odling som fungerar till fullo. Hemligheterna är obefintliga. Stroller benmjöl är helt enkelt en välbalanserad komposition av naturliga näringsämnen som ger växterna precis det de behöver för att kunna ge tillbaka oförglömliga smakupplevelser och vackra trädgårdar.

  • 100% naturlig
  • Utan konstgjorda tillsatser
  • Långsam frisättning av näringsämnen
  • Befrämjar blombildning
  • Motverkar skadedjur och svampsjukdomar
  • Bränner inte sönder växterna
  • Ingen risk för övergödsling

Tillgängliga storlekar: 1 kg

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Strö ut

Strö ut gödseln runt plantorna och arbeta ner 5–10 cm.

När du planterar dina höstlökar, som till exempel tulpaner, hyacinter, allium och narcisser, är Stroller benmjöl ett självklart val av gödselmedel. Lökarna blir mindre känsliga för kylan och får dessutom ett bra skydd mot eventuella sjukdomar, såsom svampangrepp eller mjöldagg. Även vårblommande lökar mår som allra bäst med ett 100 % naturligt benmjöl som tillsats i jorden för att blomma i all sin prakt under hela sommaren. Exempel på en vårblommande lök är vår allas favorit, dahlian.

Dosering


Använd 50 gram per m2, vattna rikligt efteråt.

Areal som behandlas

 • 20 m2

Registreringsinformation

Ytterligare information

Stroller benmjöl – ett helt naturligt val

Det är klart att vi vill att det växer och helst så att det knakar! Men vi vet också att friska och starka växter kräver en rejäl dos med tålamod. Med Strollers 100 % naturliga benmjöl låter du saker och ting få ta den tid de behöver. Njut av en välmående och färgstark rabatt – med blommor och blad som hålls uppe av kraftiga stjälkar och rötter. Höstlökar som står pall för den långa kalla vintern och vårblommande växter som doftar lika gott som de ser vackra ut. Perenner, lökväxter, klematisar, fruktträd och bärbuskar – praktfulla och ståtliga från topp till tå!

Hela rabatten mår bra av Strollers 100 % naturliga benmjöl

Benmjölet ger inte bara växterna den näringen de behöver. Det har dessutom en positiv inverkan på jorden och dess bakterieflora. Genom att sprida ut benmjölet i dina plantage och rabatter skapar du utmärkta förutsättningar för en blomstrande tillvaro och en vacker trädgård. Risken för övergödsling är minimal, tack vare växternas långsamma upptag av detta 100 % naturliga gödselmedel. Du som vill odla ekologiskt och hållbart kan glädjas åt god tillväxt och önskvärda