Myrr Q Myrdosa

Var kan man köpa

Myrdosan håller sig aktiv i hela 12 veckor från aktiveringen. Det är en effektiv och lättanvänd dosa som lämpar sig bäst inomhus för bekämpning av den så vanliga svartmyran. En modern förpackning som väger mindre, har en bättre CO2-profil samt innehåller ett starkt bittermedel som verkar oaptitligt för barn och husdjur. Dosan innehåller lockmedel. Myrorna tar lockmedlet och den aktiva substansen med ner i boet och myrboet bekämpas således inifrån.

    • Sirap lockar myrorna
    • Medlet tas ner i boet
    • Hela boet bekämpas

Tillgängliga storlekar: 2 unit

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Placeras överallt
Lockmedlet och aktiv substans är inkapslat i en kammare mitt i dosan. Öppna det transparenta plasthöljet och ta ut dosan. För att aktivera dosan - tryck hårt med tummen mitt i krysset på den blå plasten så att folien undertill bryts ordentligt. Myrorna får nu fri tillgång till lockmedlet. Dosan är nu klar att använda och placeras där myror syns eller vid deras gångstråk. För att få full effekt bör flera myrdosor placeras ut. Myrplågan kommer normalt att upphöra 1-3 veckor, beroende på angreppets omfattning.

Sammansättning

Registreringsinformation

Registreringsnamn: Myrr Q - Myrdosa

Registreringsnummer: 4925

Imidakloprid 0,03 %
 

Använd biocider med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformation före användning.

Ytterliggare information

När dosorna har aktiverats, har de en hållbarhet på 12 veckor. Vid mycket svåra ingrepp kan det bli nödvändigt att placera ut flera myrdosor, samt att kombinera bekämpningen med andra myrmedel.