Myrr MyrdosaEffektiv dosa för bekämpning av myror överallt inomhus

Hitta butik Hitta återförsäljare

Myrr Myrdosa – för en effektiv bekämpning inomhus Myrr Myrdosa är en enkel och effektiv lösning för bekämpning av myror inomhus och ett myrfritt hem. Du kan placera den precis var du vill och den passar även alldeles utmärkt för användning i växthus. Ofta är det köket som blir invaderat och Myrr Myrdosa kan ställas direkt på matbordet, i skåpen eller någon annanstans där du har sett myrorna spatsera. Lura bort myrorna från dina matvaror i köket eller grönsaker i växthuset, och led dem på villovägar rakt in i en myrdosa.

    • Honung lockar myrorna
    • Hela boet bekämpas

Tillgängliga storlekar: 2 unit

Product video

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Placeras överallt

Man aktiverar dosan genom att riva en eller flera av tapparna på sidan. Myrorna får nu fri tillgång till lockmedlet. Myrorna tar också med sig av medlet ner till boet. Det är viktigt att inte lämna brödsmulor eller andra matrester framme så att myrorna får tillgång till annan föda under bekämpningen.

 

Så fungerar myrdosan 
Myrdosorna är packade i cellofan vilket gör att innehållet med honung och bekämpningsmedel inte torkar ut eller förlorar sin effekt. När du har aktiverat myrdosan, genom att riva tapparna som finns på sidan, fungerar dosan i ungefär två veckor innan den bör bytas ut. Detta eftersom honungens attraherande effekt på myrorna avtar med tiden. Myrorna får fri tillgång till lockmedlet och tar även med sig en del tillbaka ner i boet, vilket bidrar till bättre bekämpning. Se till att städa undan eventuella brödsmulor och annat smått och gott som myror tycker om, för att bekämpningsmedlet ska bli deras enda lockbete.

Nerladdning

Sammansättning

Registreringsinformation

Registreringsnamn: Myrr Myrdosa

Registreringsnummer: 5379

Använd biocider med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformation före användning.

Ytterligare information

Myrdosan är fylld med en förrädisk blandning av söt honung eller sirap och biocida ämnen som de även tar med tillbaka ner i boet, vilket innebär att bekämpningen sprids dit den ska. Det går bra att använda flera myrdosor samtidigt vilket är en fördel om myrinvasionen sker på flera ställen samtidigt. Du kan även kombinera Myrr Myrdosa med andra effektiva produkter i sortimentet för att bekämpa större invasioner på ett effektivt och säkert sätt. 

Öppnade dosor har en hållbarhet på 1-2 veckor. Därefter avtar verkan pga uttorkning. Vid mycket svåra ingrepp kan det bli nödvändigt att placera ut flera myrdosor, samt att kombinera bekämpningen med andra myrmedel.