Myrr FlexBekämpning för långvarig kontroll mot myror utomhus

Hitta butik

Myrr Flex – ett komplett bekämpningsmedel mot myror Under sommarmånaderna är det vanligt att oinbjudna myror ansamlas på uteplatser, terrasser och trädgårdar. Inte minst med tanke på alla godsaker som brukar vara i omlopp när solen skiner och det blommar i rabatterna. Myrr Flex gör myrbekämpningen till en enkel och framför allt flexibel historia. Detta myrmedel kommer i form av ett mikrogranulat som går lika bra att strö ut som att spraya eller till och med vattnas ut – så länge all typ av bekämpning sker utomhus! Produkten både förebygger senare invasioner och bekämpar myrorna i stundens hetta. Vi rekommenderar att du startar bekämpningen så fort du ser myrorna ansamlas, och då väljer vilket av de tre tillvägagångssätten som lämpar sig bäst i varje specifikt fall. Myrmedlet är långtidsverkande och skyddar mot myror i upp till tre månader efter applicering – vilket innebär att du kan glädjas åt ett myrfritt hem en lång tid efter bekämpningen. 

    • Resistent mot UV-strålning
    • Skyddar upp till 3 månader
    • Utrotar myrboet på 2 veckor

Tillgängliga storlekar: 250 g 500 g

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Strö, Spruta, Vattna
För långvarig effekt rengör inte de behandlade ytorna. Om man vill ta bort kvarvarande granulat efter att myrorna har försvunnit, rengör med rengöringsmedel och varmt vatten. Max 3 behandlingar per år.

Dosering

Utströssling: Strö ut granulatet i ett tunt lager, använd max. 20 g/m². vid behandling på myrvägar, sprickor och springor behöver endas 1/4 av ytan behandlas. Vid behandling av myrbo, använd 20 g/m² och fördela det över ingångarna. vid större bo kan upp till 40 g granulat användas (räcker till 2 m²).
Sprayning: Blanda 20 g granulat med 200 ml vatten i en sprayflaska. Räcker till 1 m².
Utvattning: Blanda 20 g granulat med 1 l vatten i en vattenkanna. Räcker till 1 m².

Sammansättning

Försiktighetsåtgärd vid användning

Medlet bör inte spridas så att husdjur kan komma i kontakt med det. Medlet innehåller ett verksamt ämne som är giftigt för bin.

Registreringsinformation

Registreringsnamn: Myrr Flex

Registreringsnummer: 5025

Använd biocider med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformation före användning.

Ytterligare information

Innehåller bittermedel.