Myrr FlexBekämpning för långvarig kontroll mot myror utomhus

Hitta butik Hitta återförsäljare

Myrr Flex – ett komplett bekämpningsmedel mot myror Under sommarmånaderna är det vanligt att oinbjudna myror ansamlas på uteplatser, terrasser och trädgårdar. Inte minst med tanke på alla godsaker som brukar vara i omlopp när solen skiner och det blommar i rabatterna. Myrr Flex gör myrbekämpningen till en enkel och framför allt flexibel historia. Detta myrmedel kommer i form av ett mikrogranulat som går lika bra att strö ut som att spraya eller till och med vattnas ut – så länge all typ av bekämpning sker utomhus! Produkten både förebygger senare invasioner och bekämpar myrorna i stundens hetta. Vi rekommenderar att du startar bekämpningen så fort du ser myrorna ansamlas, och då väljer vilket av de tre tillvägagångssätten som lämpar sig bäst i varje specifikt fall. Myrmedlet är långtidsverkande och skyddar mot myror i upp till tre månader efter applicering – vilket innebär att du kan glädjas åt ett myrfritt hem en lång tid efter bekämpningen. 

    • Resistent mot UV-strålning
    • Skyddar upp till 3 månader
    • Utrotar myrboet på 2 veckor

Tillgängliga storlekar: 250 g 500 g

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Strö, Spruta, Vattna
För långvarig effekt rengör inte de behandlade ytorna. Om man vill ta bort kvarvarande granulat efter att myrorna har försvunnit, rengör med rengöringsmedel och varmt vatten. Max 3 behandlingar per år.

Dosering

Utströssling: Strö ut granulatet i ett tunt lager, använd max. 20 g/m² vid behandling på myrvägar, sprickor och springor behöver endas 1/4 av ytan behandlas. Vid behandling av myrbo, använd 20 g/m² och fördela det över ingångarna. vid större bo kan upp till 40 g granulat användas (räcker till 2 m²).
Sprayning: Blanda 20 g granulat med 200 ml vatten i en sprayflaska. Räcker till 1 m².
Utvattning: Blanda 20 g granulat med 1 l vatten i en vattenkanna. Räcker till 1 m²

Nerladdning

Sammansättning

Försiktighetsåtgärd vid användning

Medlet bör inte spridas så att husdjur kan komma i kontakt med det. Medlet innehåller ett verksamt ämne som är giftigt för bin.

Registreringsinformation

Registreringsnamn: Myrr Flex

Registreringsnummer: 5025

Använd biocider med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformation före användning.

Ytterligare information

Utrotar hela boet


Om du använder produkten korrekt är chansen för att du utrotar hela boet stor, eftersom myrorna själva bär med sig medlet in i boet och fortsätter bekämpningen även där. Försök att vara noga med var du strör ut myrmedlet genom att hitta ingångar och utgångar som myrorna rör sig genom. Likaså kan du vid utvattning hälla myrmedlet rakt ner i gångarna för att komma åt myrorna som inte syns till. Sprayen är perfekt för att komma åt på ställen där du inte kan strö eller vattna, exempelvis bakom plankor eller fönsterbrädor som befinner sig över markhöjd. Myrr Flex är ett effektivt och flexibelt myrmedel som besitter alla de egenskaper som krävs för att hålla ditt hem fritt från myrinvasioner under hela sommaren.

Innehåller bittermedel.