Keeper Easy Seal 2Varkatig impregnering och skydd på uteplatser och plattor

Hitta butik Hitta återförsäljare

Klar att använda som impregnering för varaktig finish och skydd på uteplatser och plattor. Impregneringsmedlet fungerar som en skyddande beläggning på uteplatser och plattor. Det förhindrar vatten att tränga igenom och ger plattorna en blank yta. Effekten kan vara upp till 5 år (beroende på exponering och slitage), vilket sparar tid och pengar eftersom man slipper upprepade behandlingar varje år.

    • Varaktig impregnering för hårda ytor
    • Skapar en skyddande barriär
    • Ger enklare rengöring

Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Tillgängliga storlekar: 2.5 l

Använda när

Optimal användning
Möjlig användning
Ej lämplig

Använda hur

Appliceringsmetod: 
Spraya, borsta

1. Använd Keeper Easy Clean som ett första steg för att rengöra området.
2. När ytan är torr, applicera Keeper Easy Seal med hjälp av roller, pensel eller spruta. Vid applicering med spruta, häll produkten i sprutan genom en sil eller liknande (för att filtrera bort torkade flagor från insidan av flaskan).
3. Täck området med ett tunt lager av produkten; 1 liter täcker 4 – 8 m2, beroende på hur mycket ytan absorberar. Produkten ska vara absorberad av ytan inom 1 – 2 minuter.
4. Om det finns överskottsvätska kvar på ytan, torka bort det med en trasa.
5. Låt området torka (1 – 2 timmar).
6. Upprepa behandlingen om en blankare yta och “wet look” önskas. Var uppmärksam på att upprepad behandling kan göra ytan hal, speciellt när den är våt.
7. Produkten ska appliceras vart 4 till 5 år, beroende på slitage och använding av området. Överdriven borstning och rengöring med högtrycksspruta kan påverka produktens varaktighet. Keeper Easy Seal gör det lättare att rengöra plattorna.

Areal som behandlas

  • En flaska täcker upp till 20 m²

Sammansättning

Registreringsinformation

Registreringsnamn: Keeper Easy Seal